Weekendje wel zeg!

Dit weekend (zaterdag) naar het strand geweest, en jawel; verbrand :D. Niet dat ik me niet insmeer, maar blijkbaar niet goed genoeg voor het weertje van zaterdag.

 

Vriendin was ook behoorlijk verbrand trouwens, vooral haar rug omdat ze een hempje droeg en ze dacht dat het insmeren op de fiets niet hoefde.

Ach, heb er van geleerd om het toch vaker te doen, en zeker als je eerst 30-40min moet fietsen, dit alvast thuis moet doen zodat de eerste laag er op zit voordat je het strand bereikt :).
Ging ook lekker schuren tijdens het smeren :P.

‘s Avonds heerlijk gegeten bij pannenkoekenhuis Berg en dal ; kreeg mijn pannenkoek geeneens op (terwijl normaal gesproken na een dag ik behoorlijk trek heb). Oorzaak waarschijnlijk het warme weer. Rond 19uur weer naar huis gereden, en toen nog moeten ondervinden dat ik behoorlijk moe was, liep te hijgen als een rund toen ik thuis was. Leek wel 60 :’).

Onweer was trouwens geweldig. Wat een wind enzo :D.

 

Zondag rustig aan gedaan, ‘s avonds voetbal gekeken. Helaas gezien dat onze puicke mannen het niet gered hebben. Ach, er zijn ergere dingen op de wereld toch?

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.