Een boxspring – update! – update2!

We zijn al ruim 2 maanden aan het kijken voor een nieuw bed. Voor 2 personen (echt wel duh!!!), en het bed moet zeker ook lekker liggen.

Na veel wikken en wegen, en na het langsgaan van meerdere woonwinkels en slaapwinkels, hebben we afgelopen zaterdag de koop doorgehakt. Het gaat een boxspring worden van Goossens Wonen en Slapen. De Florida om precies te zijn. Antraciet als kleur, en natuurlijk lekker groot (180x200cm). Besteld bij Goossens wonen en slapen in Leiderdorp. Qua woonboulevard is dit ernstig klein, en kil (in tegenstelling tot bijvoorbeeld Cruqius), maar in Leiderdorp zat Goossens, en Cruqius niet, dus was de keuze snel gemaakt. Ik probeer op dit blog de updates bij te houden vanuit Goossens, over de levertijd etc.

De boxspring zelf die wij ‘getest’ hebben in de winkel, was elektrisch, waardoor ook 2 verschillende soorten toppers op lagen; een stevige en een soepele. Uiteindelijk hebben wij gekozen voor de soepele versie, omdat deze toch lekkerder ligt, en we geen problemen willen hebben mbt. rugklachten. Ook hebben we besloten om geen elektrische boxspring aan te schaffen, ook omdat de meerprijs behoorlijk was (ruim 800 euro). Dit kunnen wij als starters wel ergens anders voor gebruiken ;-). De boxspring wordt rond week 07-2012 geleverd. Dit betekend dat ik halverwege februari voorzien ben van een geheel nieuw bed. Ben heel erg benieuwd!

Nadat de afhandeling klaar was, hebben wij onszelf getrakteerd met een heerlijke bak warme chocolademelk met slagroom en een groot stuk appeltaart met slagroom. Een behoorlijke calorienbom! Maar daar zag ik op de bon dat er geen ‘soepel’ stond, dus maar nog even teruggelopen naar de winkel en de order laten nakijken. Het klopte toch allemaal, dus met een gerust hart in de auto gestapt en naar huis getuft.

Maandag 12 december kreeg ik de bevestiging per e-mail, en heb me geregistreerd om het proces in de gaten te houden. Alleen daar stond alweer ‘stevig’ en niet soepel! Wat een klunzen dacht ik, dus heb een terugbelnotitie op de site achtergelaten (MijnGoossens, onderdeel van hun website) om dit alsnog even helder te krijgen. Ik ben nog dezelfde dag teruggebeld, en bleek dat de matras wel stevig was, maar de topper soepel en van iets hogere kwaliteit.

Donderdag (15-12) ben ik nog een keer teruggebeld door een andere medewerker om te bedanken voor de Feedback. Er zat een typo in een onderdeel van hun website, en dat had ik doorgegeven.

22-01-2012:
Deze week heb ik toch maar even gebeld of inderdaad week 7 (zoals ongeveer gepland) ook de daadwerkelijke week is. Dit is gelukkig het geval :D.
Het gaat betekenen dat ik op 14 februari (henche the date) eindelijk het bed ga krijgen. Heb er zin in!
Daarom gelijk maar de week vrijgevraagd, en helaas muv vrijdag niet gekregen. Dan gaat mijn baas op wintersport en moet ik samen met Miguel de zaak runnen.

This entry was posted in Spuisels. Bookmark the permalink.