[Spotify] Tulisa

Spotify is het medium om eventueel nieuwe muziek te leren kennen; vroeger luisterde ik veel metal-stylen (zoals Cradle of Filth, Selptura, Dimmu Borgir (wow.. had zelfs mijn cu2-profiel naar hen vernoemd :’)) maar ben eigenlijk daar een beetje vanaf.
Gelukkig, want muziekstijlen zijn er om te verwelkomen en gedag te zeggen wanneer het niet meer zint :P.
Spotify heeft voor het ontdekken een mooie feature ontwikkeld, en daar ben ik Tulisa tegen gekomen met haar eerste album ‘The Female Boss’; in eerste instantie was het wel een lekker luisterend album, maar na 4-5 nummers ging het toch vervelen.

Niets voor mij dus, maar zeker handig voor in de toekomst; (on)bekende artiesten kan ik zo perfect (her)ontdekken of juist in de prullenbak gooien, zonder dat ik er een (il)legale download, cd of de radio voor moet afstruinen.

This entry was posted in Muziek and tagged , . Bookmark the permalink.