Klussen!

Ik had op mijn ToDo-lijstje staan dat ik een of meedere kastdeuren zou gaan schuren en verven deze week; daarom had ik ook vrijgenomen van het werk (en dat ik nog 23 dagen over heb, dat laten we maar buiten wege ;-)).

Ik ben begonnen met het licht schuren van de deur. Hierna heb ik de deur afgenomen met een vochtige doek, daarna extra met een emmertje water met een scheutje ammoniak. De deur met een theedoek afgedroogd, de restjes vocht wat er daarna op lag, laten drogen, en toen begonnen met het verven middels een lakroller. Hierbij het eerste resultaat; de eerste deur staat (nouja, beter ligt, maargoed) nu in de lakverf. Ik moet nog wennen aan het verven van deuren, maar dat is enkel het vaker doen..

Een oude behangtafel gebruik ik trouwens om de deur op te leggen. Waar dit allemaal niet goed voor is 😉

This entry was posted in Klussen and tagged , , , , . Bookmark the permalink.