Long time ago..

Tijdje geleden dat ik een blogje neer gooide. Heeft meer te maken met de luiheid en andere zaken welke ik belangrijker vind, dan dat ik er écht geen zin in heb. Gelukkig is het weer -bij het tikken van dit blog in de laatste fase- zodanig dat ik maar weer in de schrijverspen klim om een stukje neer te gooien.

Laatste blog stamt uit 2014. Ik was toen bezig om een van mijn kasten in de gang te schilderen, omdat ik vond (en nogsteeds vind) dat dit ook gedaan moet worden. Lastige is van het schilderen dat -door de keuze van de verf (maar volgens mij ook gewoon dóór de verf)- de kastdeur niet in 1 keer gedaan is. Hierdoor moet de verf zeker eerst 24u drogen (mja, Flexa zegt zelf 16u, maar ik wacht liever een dagje langer dan dat ik straks met een zachte verf zit, en het resultaat er niet is) waardoor er enkel vaak in het weekend geschilderd kan worden.
Doordeweeks kan het ook wel, maar ik schilder liever met daglicht dan lichten aan. Door het daglicht zie ik sneller wat al gedaan is, en hoe het er (ongeveer) uit zal komen te zien.
Maar sinds 29 Mei is er een hoop gedaan; de 3 gangdeuren en klepkast zijn af, keukendeur is geschilderd, en ben nu bezig met de slaapkamerdeur.

Het vordert dus gestaag. Binnenkort meer!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.