Een (nieuw) weblog

Ja, de eerste echte post via WordPress. Ik heb natuurlijk al wat testposts gedaan om te kijken of de mobiele layout en -app ook werkt(e), met vooral foto’s en dat is het geval. Ik vermoed dat ik dit ook in de toekomst zal blijven doen; gewoon via de computer/laptop stukken tekst, en via mobiel snel fototjes erop gooien.
Mja, waarom nou een weblog. Er is al zoveel te doen, en iedereen heeft een weblog, of Twitter, of Google+, of Facebook, dus waarom?

Het is gewoon meer omdat ik af en toe mijn spuisels op het web wil gooien. Gewoon, omdat het kan. Het is iets om me te uiten, en misschien ook om af en toe reacties te krijgen. Dat is natuurlijk altijd leuk, alhoewel ik vermoed, en dit zal ook wel kloppen dat niemand mijn posts zal lezen.

Ik zal gaan proberen om de layout naar mijn eigen hand te zetten. Het zal waarschijnlijk wel lukken, maar verwacht dat er een behoorlijke tijd overheen gaat, waardoor er lang nog op op deze standaard zal blijven, maar voor dit moment vind ik het wel genoeg.

Tot zover mijn eerste “echte” post. De oudere posts zijn uit Joomla geëxporteerd, waardoor de layout niet helemaal klopt. Wilde namelijk wel mijn oude posts houden, maar Joomla niet meer.

This entry was posted in Spuisels. Bookmark the permalink.