Een nieuwe werkgever!

Yep, jullie horen/lezen het goed :). Ik heb per 1 september een vaste nieuwe baan, en dat bevalt me eigenlijk supergoed! Mijn nieuwe werkgever zit in Haarlem, en daarnaast is het zo dat ik niet om 08uur moet beginnen, maar om 09u. Dit scheelt voor mij enorm, aangezien ik nu én later uit bed mag stappen (06:30), en daarnaast kortere reistijd heb (~1u, bus/trein).

Helaas zit het kantoor niet meer bij het station zoals vroeger, dus moet ook nog ongeveer 10 minuten lopen. Bevalt me prima, want dan heb ik gelijk ook een stukje sport voor die dag gedaan (en ja, ‘s middags moet er ook nog teruggelopen worden).

Tot en met 1 november zit ik in mijn proeftijd; natuurlijk is het wel wat wennen, maar ik denk dat ik hier wel echt blijf; het is een leuk bedrijf en zeker interessant, ook naar de toekomst toe.

This entry was posted in Werk. Bookmark the permalink.